Στο δάσος της Δαδιάς βρέθηκε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Nea2day.comΕΛΛΑΔΑ

Στον Έβρο βρέθηκε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος επιθεώρησε το δάσος της Δαδιάς και εξήγγειλε διάφορα μέτρα. Διαβάστε την δήλωσή του όπως την πόσταρε ο ίδιος στην προσωπική του σελίδα στο FB.

«Στο δάσος της Δαδιάς συζητήσαμε για τα βήματα αποκατάστασης του δάσους, τόσο σε επίπεδο αντιπλημμυρικών – αντιδιαβρωτικών παρεμβάσεων, όσο και σε επίπεδο προστασίας του οικοσυστήματος, αλλά και ενέργειες για τη στήριξη της περιοχής.

Κάποιοι μπορεί να αισθάνονται ότι, τώρα που έγινε αυτή η μεγάλη συμφορά στη Θεσσαλία, όλη η προσοχή του κρατικού μηχανισμού θα είναι στραμμένη στη Θεσσαλία και θα ξεχαστεί ο Έβρος. Σας εγγυώμαι προσωπικά ότι αυτό δεν θα συμβεί. Θα βρισκόμαστε κοντά στα προβλήματα του Έβρου με συγκεκριμένες δράσεις και με χρηματοδότηση, έτσι ώστε να μπορέσουμε να επουλώσουμε τις άμεσες πληγές μας, αλλά να υλοποιήσουμε κι ένα πιο φιλόδοξο αναπτυξιακό σχέδιο για τον Έβρο.

Θα είμαστε δίπλα στους πολίτες του Έβρου, σε όλα τα επίπεδα. Έχουμε ένα σύστημα κρατικής αρωγής το οποίο το δουλέψαμε πολύ και δουλεύει καλά. Θα δουλέψει καλά και στην περίπτωση του Έβρου. Αυτό αφορά και στις αποζημιώσεις σε περιουσίες αλλά και τις αποζημιώσεις που αφορούν τις καλλιέργειες και τις δραστηριότητες τις κτηνοτροφικές ή τις μελισσοκομικές, που είναι ασφαλισμένες στον ΕΛΓΑ».