ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ «29th ΙNTERNATIONAL MEDITERANIAN TOURISM MARKET ΙΜΤΜ 2023»

Nea2day.comΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

Άνοιγμα στην αγορά του Ισραήλ, πραγματοποίησε η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με την παρουσία της στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «29th ΙNTERNATIONAL MEDITERANIAN TOURISM MARKET ΙΜΤΜ 2023», που πραγματοποιήθηκε στο Τέλ Αβίβ, από 14 έως 15 Φεβρουαρίου 2023.

Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού ΠΑΜΘ κ. Αθανάσιο Τσώνη:

«Το άνοιγμα μας στην αγορά του Ισραήλ συνεχίζεται συστηματικά και με επιμονή. Ήδη βλέπουμε ότι το ενδιαφέρον από την πλευρά τους συνεχώς αυξάνεται, όπως δείχνουν οι επαφές που υλοποιήσαμε με φορείς του τουρισμού, ταξιδιωτικά γραφεία και πράκτορες στο Τελ Αβίβ.

Η ενεργή συμμετοχή μας και η παρουσία μας στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «29th ΙNTERNATIONAL MEDITERANIAN TOURISM MARKET ΙΜΤΜ 2023» (14 έως 15 Φεβρουαρίου) μας έδωσε την ευκαιρία να δείξουμε πως η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης διαθέτει χιλιάδες λόγους για να την επιλέξουν ως προορισμό, καθώς διαθέτει πλούσια ιστορία, πολιτισμό, γαστρονομία, μοναδικά τοπία και φυσικό περιβάλλον αλλά και υπέροχες παραλίες, νησιά και πόλεις γεμάτες ζωή.

Ένας τόπος που αξίζει να επισκεφθεί κανείς οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου! Σταθεροί αρωγοί στην προσπάθεια μας, ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης και ο προϊστάμενος του γραφείου ΕΟΤ Ισραήλ Δημήτρης Βασιλειάδης, τους οποίους ευχαριστώ και προσωπικά για την πολύτιμη συνεργασία».

A.Z.