01.06.2023 Ανακοίνωση της δημοτικής κίνησης «Θεσσαλονίκη Για Όλους»

Nea2day.comΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Διαβάστε την ανακοίνωση του υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Θεσσαλονίκη Για Όλους», κ. Σπύρου Πέγκα, αναφορικά με τον διαδραστικό χάρτη που έδωσε στη δημοσιότητα η διοίκηση του δήμου και αφορά σε έργα που υλοποιήθηκαν ή δρομολογήθηκαν στην περιοχή.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα έναν διαδραστικό χάρτη στον οποίο, όπως ισχυρίζεται, παρουσιάζονται τα έργα που υλοποιήθηκαν ή δρομολογήθηκαν για τη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια της θητείας του. Η διοίκηση του δήμου δε διστάζει να υποτιμά τη νοημοσύνη των κατοίκων της Θεσσαλονίκης, αφού τα έργα τα οποία ολοκληρώθηκαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι μικροπαρεμβάσεις αμφίβολης ποιότητας και λειτουργικότητας.

Όσον αφορά εκείνα που δήθεν έχουν δρομολογηθεί, προφανώς αποτελούν ιδέες από το παρελθόν, στην κορυφή των οποίων βρίσκονται η πλατεία Ελευθερίας, η ολοκλήρωση της πεζοδρόμησης της Αγ. Σοφίας ή και η ανάπλαση των στάβλων Παπάφη, έργα που ο ίδιος μπλόκαρε. Η πόλη αλλάζει, μας λέει η δημοτική αρχή. Ωστόσο δεν μας διευκρινίζει ποια πόλη ακριβώς. Πάντως, σίγουρα όχι η Θεσσαλονίκη.

Κύριε δήμαρχε, λίγη σοβαρότητα δε βλάπτει!».