ΣΟΥΗΔΙΑ Συνεχίζονται τα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών στην Στοκχόλμη.

Nea2day.comΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ

Ένας 15χρονος σκοτώθηκε χθές το απόγευμα του Σαββάτου, 10.06.2023, στην εξωτερική πλατεία της περιοχής Farsta νότια της Στοκχόλμης, ενώ άλλοι τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν σε περιστατικό με πυροβολισμούς απο αυτόματο όπλο, σύμφωνα με ανακοίνωση της σουηδικής αστυνομίας, που δημοσιεύτηκε στον σουηδικό τύπο.

Μια ώρα μετά το γεγονός συνελήφθησαν δύο άντρες έπειτα απο καταδίωξη. Η αστυνομία δέχθηκε τηλεφωνικές κλήσεις για πυροβολισμούς γύρω στις έξι το απόγευμα. Φτάνοντας στο σημείο βρήκε δύο ανθρώπους τραυματισμένους απο σφαίρες. Δύο ακόμη τραυματίες κείτονταν σε κοντινή απόσταση. Στην πορεία ο ένας απο τους δύο υπέκυψε στα τραύματά του. Οι υπόλοιποι τρείς διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

Το συγκλονιστικό είναι πως ο νεκρός είναι ένα αγόρι 15 χρονών, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, ενώ τα αίτια του περιστατικού διερευνούνται.  Στους τραυματίες, έχουμε έναν άλλον έφηβο επίσης 15 ετών, καθώς και έναν άνδρα και μια γυναίκα, αντίστοιχα 45 και 65 ετών, πάντα σύμφωνα με την αστυνομία.

Την Παρασκευή, επίσης τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν από σφαίρες σε χωριστά όμως επεισόδια στην περιφέρεια της Στοκχόλμης.

Α.Ζ.