Στο Malmö της Σουηδίας απο 7-11.05.2024 θα πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός της Eurovision.

Nea2day.comΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ

Απο εδώ το είχαμε απο εκεί το είχαμε τελικά αποφασίσαμε. Ο διαγωνισμός της Eurovision, σύμφωνα με δημοσιεύματα των σουηδικών εφημερίδων, θα πραγματοποιηθεί το 2024 στο Malmö της Σουηδίας.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της σουηδικής τηλεόρασης, SVT που δόθηκε στην δημοσιότητα θα είναι πολύ ουσιαστικό και διασκεδαστικό να καλωσορίσουμε όλες τις διαγωνιζόμενες χώρες στο Malmö. Εκατοντάδες εκατομμύρια τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν την διοργάνωση η οποία θα γίνει στη Σουηδία το 2024. Ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision εκπληρώνει μια ιδιαίτερα σημαντική λειτουργία σε αυτούς τους καιρούς πολέμου στην Ευρώπη και με μεγάλο σεβασμό προσεγγίζουμε τη διοργάνωση αυτή.

Το Malmö είναι μια δημιουργική πόλη με πλούσια πολιτιστική ζωή που μπορεί να δημιουργήσει ένα μουσικό φεστιβάλ για ολόκληρη την Ευρώπη με βιώσιμο τρόπο, και οικονομικά, δεδομένου ότι η αρένα, ο επικοινωνιακός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός ήδη υπάρχουν, κατάληγει η διευθύνουσα σύμβουλος της SVT Hanna Stjärne, στο δελτίο τύπου.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο Malmö Arena και οι ημιτελικοί θα μεταδοθούν στις 7 και 9 Μαΐου. Ο μεγάλος τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 11 Μαΐου.