Επίσκεψη της κας. Ιωάννας Μυταφτσή στην Κέρκυρα.

Nea2day.comΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Την Κέρκυρα επισκέφθηκε, η κα. Ιωάννα Μυταφτσή, Συντονίστρια Θεματικής Ενότητας Ειδικών Μορφών Τουρισμού στη ΝΔ – Γραμματεία Παραγωγικών Φορέων & Επιχειρηματικότητας, όπου και είχε διαδοχικές συναντήσεις με τους Δήμαρχο Κέρκυρας κ. Στέφανο Πενηντάρχου Πουλημένο και τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού, Βιώσιμης Τουριστικής Ανάπτυξης και Δημοσίων Σχέσεων Σπύρο Χαλικιόπουλο.

Σύμφωνα με την ίδια  «Η Κέρκυρα, είναι ένας σημαντικός τουριστικός προορισμός που προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τον τουρισμό ειδικού ενδιαφέροντος και τον εναλλακτικό τουρισμό ώστε να οδηγηθεί σε μια βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη.  Ο Αντιδήμαρχος προέρχεται από τον κλάδο του τουρισμού και είναι βαθιά γνώστης του χώρου σε όλο το εύρος του.   Αυτός και η ομάδα του σχεδιάζουν στοχευμένες παρεμβάσεις στο τουριστικό προϊόν του τόπου τους, κινούμενοι σε μια βιώσιμη στρατηγική που θα ενισχύσει την ανταγωνιστική θέση της Κέρκυρας, θα βελτιώσει την ευημερία των κατοίκων, θα διαφυλάξει τους σπάνιους φυσικούς πόρους του νησιού και θα οδηγήσει στην προστασία του περιβάλλοντος και των ιστορικών-πολιτιστικών χαρακτηριστικών του. 

Στο υπέροχο κτίριο του Παλιού Δημαρχείου San Giacomo είχα τη χαρά να συναντηθώ θεσμικά και με μια φίλη και συνεργάτιδα από τα παλιά την κα. Αγγελική Σκολαρίκη, Εντεταλμένη Σύμβουλο Τουρισμού και Δημοσίων Σχέσεων ΝΟΤΙΑΣ Κέρκυρας και Αντιπρόεδρο του Τουριστικού Τμήματος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας. Με τους στενούς συνεργάτες του Αντιδημάρχου κ. Ανδρέα Γραμμένο και την κα. Δανάη Γκερέκου ανθρώπους που ξέρουν από τουρισμό και εργάζονται για αυτόν, είχαμε μια απολαυστική συζήτηση την οποία και θα συνεχίσουμε όταν θα επισκεφθούν τη Θεσσαλονίκη», κατέληξε η κα. Μυταφτσή.