Αυξάνονται τα δρομολόγια της Aegean από το «Μέγας Αλέξανδρος».

Nea2day.comΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

Από τις 2 Φεβρουαρίου 2023 και για όλο τον χρόνο, τα μέχρι σήμερα επτά δρομολόγια που συνδέουν αεροπορικώς την Καβάλα με την Αθήνα σε καθημερινή βάση, ενισχύονται με δύο ακόμη. Συνολικά, δηλαδή, οι πτήσεις θα είναι εννιά την εβδομάδα, καθώς κάθε Τρίτη και Παρασκευή θα υπάρχουν δύο: μία πρωινή και μία απογευματινή.

H κίνηση αυτή της Aegean, λειτουργεί ενισχυτικά στην προσπάθεια που γίνεται από την πλευρά της Περιφέρειας ΑΜΘ για την ανάπτυξη του τουρισμού. Ένας από τους στόχους άλλωστε της Περιφέρειας που εντάσσεται στον ευρύτερο στρατηγικό σχεδιασμό της, ήταν να αυξηθεί η διασύνδεση του αεροδρομίου της Καβάλας, όπως και της Αλεξανδρούπολης, με ακόμη περισσότερους προορισμούς και να προσελκυσθεί μεγαλύτερος αριθμός επισκεπτών από παραδοσιακές αλλά και νέες αγορές.

Η σύνδεση με το αεροδρόμιο της Αθήνας είναι πολύ σημαντική γιατί εξυπηρετεί τόσο την τοπική κοινωνία, όσο και την τουριστική κίνηση.

Διαβάστε περισσότερα στο λινκ που ακολουθεί

https://www.amna.gr/macedonia/article/700169/Auxanontai-ta-dromologia-tis-Aegean-apo-to-Megas-Alexandros?fbclid=IwAR0YpauU7SkCGC7CZjiW-6teFXxc37NmGmiS62VYccH3W9srCYbOEuZ6L5s