Νέο χαρτοφυλάκιο για τον Αντιπερειφερειάρχη Τουρισμού της ΠΑΜΘ, Αθανάσιο Τσώνη.

Nea2day.comΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

Την Τρίτη 05.09.2023, ένα ακόμη χαρτοφυλάκιο δόθηκε στον Αντιπερειφερειάρχη Τουρισμού της ΠΑΜΘ, Αθανάσιου Τσώνη, από τον Περιφερειάρχη κ. Χρήστο Μέτιο. Εκτός λοιπόν από τον τομέα του Τουρισμού ο κ. Τσώνης αναλαμβάνει και τον τομέα της Υγείας.

Ο ίδιος ανακοίνωσε μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την νέα του αρμοδιότητα, τονίζοντας τα εξής:

«Η απόφαση του Περιφερειάρχη μας Χρήστου Μέτιου να αναλάβω εκτός από τον τομέα του Τουρισμού και τον τομέα της Υγείας, όπως επίσης και τις Γενικές Διευθύνσεις Εσωτερικής Λειτουργίας, Ανάπτυξης, Μεταφορών και Επικοινωνιών αλλά και τη Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Μέριμνας, ως Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού_και_Υγείας, αποτελεί μεγάλη τιμή και συγχρόνως μια σημαντική ευθύνη.

Ο Έβρος δοκιμάστηκε πολύ σκληρά το τελευταίο διάστημα. Περάσαμε όλοι δύσκολες στιγμές και παρόλο που οι φωτιές έχουν σβήσει, οι εικόνες καταστροφής θα παραμείνουν δυστυχώς για αρκετό καιρό στη μνήμη μας ζωντανές. Ως Εβρίτες όμως έχουμε αποδείξει ότι η δύναμή μας και το ψυχικό μας σθένος είναι ισχυρό και δύσκολο να ηττηθεί. Η επόμενη μέρα μας ανήκει και τα θεμέλια του αύριο μπαίνουν στο σήμερα.

Ήδη ως Περιφέρεια εργαζόμαστε σκληρά για την ανάκαμψη και την ανασυγκρότηση. Με συστηματική δουλειά, σε συνεργασία με την κυβέρνηση, την τοπική αυτοδιοίκηση και όλους τους φορείς προχωράμε με προσήλωση για δούμε ξανά τον τόπο μας να επανακάμπτει, να συνεχίσει να αναπτύσσεται και να ευημερεί.

Όλο το προηγούμενο διάστημα ως Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κατέβαλα τις δυνάμεις μου για να προβάλω την περιοχή μας και να αναπτύξω την εξωστρέφεια με στόχο την τόνωση της οικονομίας, τη δημιουργία θέσεων εργασίας και την αναβάθμιση του τουριστικού μας προϊόντος. Τα αποτελέσματα εκτιμώ πως δικαίωσαν τόσο εμένα, όσο και την ομάδα των συνεργατών μου.

Με τον ίδιο ζήλο και την ίδια αφοσίωση θα συνεχίσω να υπηρετώ τους συνανθρώπους μου και τον τόπο μου, τιμώντας όσους με επέλεξαν να τους αντιπροσωπεύσω και τον Χρήστο Μέτιο για την εμπιστοσύνη που συνεχίσει να μου δείχνει. Ευχαριστώ θερμά».

PS

Tα nea2day.com εύχονται ολόψυχα καλή σταδιοδρομία στον κ. Τσώνη και σε αυτήν την νέα αρμοδιότητα.