Παρουσίαση της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας Θράκης στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση “FITUR 2023″η οποία πραγματοποιειται από 18 έως 22 Ιανουαρίου στη Μαδρίτη της Ισπανίας.

Nea2day.comΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στο πλαίσιο προσέγγισης της ισπανικής αγοράς, συμμετέχει για πρώτη φορά στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση “FITUR 2023” η οποία πραγματοποιείται από 18 έως 22 Ιανουαρίου στη Μαδρίτη της Ισπανίας.

Η Ελλάδα αποτελεί αγαπημένο προορισμό για τους Ισπανούς μιας και προσφέρει αναβαθμισμένο και ανταγωνιστικό τουριστικό προϊόν. Σταθερά προσανατολισμένη στην εξωστρέφεια και με το βλέμμα στραμμένο στις ξένες αγορές, η Περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας -Θράκης, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη του τουρισμού και την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.

Η συμμετοχή της, στις μεγάλες διεθνείς τουριστικές εκθέσεις συμπληρώνουν, ένα ολοκληρωμένο-καινοτόμο πλέγμα στοχευμένων δράσεων προβολής στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού που βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη κι έχει φέρει σημαντικά αποτελέσματα αναδεικνύοντας την Περιφέρεια ως ένα δωδεκάμηνο τουριστικό προορισμό.