19.03.2023 FERIENMesseWien 2023 και η προσπάθεια για την τουριστική ενίσχυση της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας-Θράκης συνεχίζεται, εν όψη της τουριστικής περιόδου που πλησιάζει.

Nea2day.comΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

Εναρκτήρια μέρα της έκθεσης, χθές στην Βιέννη, και το περίπτερo της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, επισκέφθηκαν η Υπουργός Τουρισμού της Αυστρίας κα Susanne Kraus Winkler, η Εμπορική Ακόλουθος της Πρεσβείας της Ελλάδας κα Γιούλη Μπογιατζοπούλου και η διευθύντρια τύπου του γραφείου του ΕΟΤ (Αυστρίας, Ελβετίας, Ουγγαρίας & Σλοβακίας) κα Σταυρούλα Σκαλτσή, οι οποίες και ενημερώθηκαν σχετικά για τις υποδομές και για τις ομορφιές της περιοχής.

Μεγάλο επίσης ήταν και το ενδιαφέρον των πάρα πολλών επισκεπτών, που από το άνοιγμα της έκθεσης κατέκλυσαν το περίπτερο της Περιφέρειας, ζητώντας πληροφοριακό υλικό, για να προγραμματίσουν τις διακοπές τους στην ΑΜΘ!!!

Η Σαμοθράκη, η Θάσος, η Καβάλα, αλλά και η υπόλοιπη Περιφέρεια ΑΜΘ, μονοπώλησαν και την 2η ημέρα το ενδιαφέρον των επισκεπτών, της έκθεσης ενώ η Περιφέρεια προβλήθηκε σαν προορισμός στις κεντρικές οθόνες του περιπτέρου του ΕΟΤ, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον των πολυάριθμων επισκεπτών του!

Γ.Π