Κινηματογραφική απόδραση κρατουμένου από Νοσοκομείο στην περιοχή Norrköping.

Nea2day.comΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ

Μόνο σε ταινίες δράσης του αμερικανικού σινεμά μπορεί να δει κάποιος την σκηνή που διαδραματίστηκε στο Νοσοκομείο Vrinnevis στο Norrköping σήμερα στις 13.41 το μεσημέρι. Η αστυνομία έλαβε κλήση για περιστατικό επίθεσης το οποίο χαρακτηρίστηκε αρκετά σοβαρό, από το Νοσοκομείο Vrinnevis στο Norrköping.

Στην αρχή η αστυνομία ήταν φειδωλή στις ανακοινώσεις της αλλά στην πορεία επιβεβαίωσαν πως 2 άτομα με μάσκες και όπλα απελευθέρωσαν ένα τρίτο άτομο τρόφιμο φυλακών, ο οποίος είχε μεταφερθεί στο συγκεκριμένο νοσοκομείο για νοσηλεία, με αυτοκίνητο της σωφρονιστικής υπηρεσίας της Σουηδίας (Kriminalvården)

Στην συνέχεια σύμφωνα με την αστυνομία οι τρείς άντρες διέφυγαν με αυτοκίνητο. Μέχρι την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν έχει συλληφθεί κανείς από τους δράστες. Η αστυνομία αναζητά μάρτυρες που είδαν το συμβάν.

Να σημειώσουμε πως η μονάδα μεταφορών της σωφρονιστικής υπηρεσίας εκτελεί μεταφορές τόσο για τη Σωφρονιστική Υπηρεσία, αλλά και, για παράδειγμα, την Αστυνομία, τη Σουηδική Υπηρεσία Μετανάστευσης, το κρατικό συμβούλιο ιδρυμάτων, τις περιφέρειες και τους δήμους.

Τα κεντρικά γραφεία της υπηρεσίας βρίσκονται στην περιοχή Norrköping.