Ψηλά στην μεταγραφική λίστα του ΟΦΗ βρίσκεται ο Ελληνοσουηδός αμυντικός της ΑΙΚ Στοκχόλμης, Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος.

Nea2day.comΕΛΛΑΔΑ, ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ

Μετά την απόκτηση του Ανδρέα Καρώ, είναι γνωστό ότι ο ΟΦΗ θέλει να πάρει έναν ακόμα στόπερ, λόγω και την αποχώρησης του Απόστολου Διαμαντή. Οι άνθρωποι του ΟΦΗ έχουν μία λίστα με στόχους, και ένας από τους παίκτες που εξετάζει, και βρίσκεται αρκετά υψηλά στην λίστα είναι ο Ελληνοσουηδός αμυντικός της ΑΙΚ Στοκχόλμης, Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος. Ο 32χρονος αμυντικός που στο παρελθόν έχει φορέσει και την φανέλα της Εθνικής Σουηδίας είναι ένας από τους 3-4 βασικούς υποψήφιους για την θέση του στόπερ, και αρέσει πολύ στον ΟΦΗ, καθώς τον έχει παρακολουθήσει ο Βάλντας Νταμπράουσκας και έχει σχηματίσει πολύ καλή άποψη για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Πρόκειται για έναν στόπερ με σημαντικές παραστάσεις, καθώς έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο με την φανέλα της Κοπεγχάγης, ενώ από τον Αύγουστο του 2020 αγωνίζεται στην ΑΙΚ Στοκχόλμης. Ο Παπαγιαννόπουλος έχει εμπειρία και από το Ελληνικό πρωτάθλημα έχοντας παίξει στον ΠΑΟΚ σε νεαρή ηλικία, έχει καλό βιογραφικό και αποτελεί μία πολύ καλή λύση που «κουμπώνει» στα θέλω του ΟΦΗ.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση στο λινκ που ακολουθεί

https://www.gentikoule.gr/podosfairo/318011-psila-sti-lista-ton-stoper-o-sotiris-papagiannopoulos?fbclid=IwAR0XPtuQBw7w8VMFOmfWScw9msPid6XXHwlj8B2DD0kdOUHqptHeiM6dRpk