04.05.2020 Εκ του Γραφείου Τύπου μου by KonstantinosC. Kapnisis

Nea2day.comEDITORIAL

Εξαιρετικό άρθρο, το οποίο αποκαλύπτει βήμα-βήμα το πως γίνεται η απάτη σε βάρος των Ανθρώπων από ανθρωπόμορφα κτήνη. Μπορεί να φαίνεται λίγο μεγάλο ως άρθρο, αλλά πραγματικά αξίζει το κόπο να το διαβάσετε.

Το ιδιαίτερα συγκλονιστικό είναι η πλήρης διάλυση της Δημοκρατίας, καθώς η πολιτική και οι πολιτικοί απουσιάζουν πλήρως. Όσοι θέλουν να δουν την απάτη σε εικόνα προτείνουμε τις ταινίες “The Big Short” (πιο ανάλαφρη, αλλά δείχνει όλη την απάτη), καθώς και το “Inside Job” (που έχει τη μορφή ερευνητικού ντοκιμαντέρ). Θα μάθετε τα πάντα για τη λειτουργία ολόκληρης της εγκληματικής αλυσίδας.

Το “έργο” έχει παιχτεί αρκετές φορές παγκοσμίως. Κι όμως εξακολουθεί να παίζεται χωρίς καμία απολύτως συνέπεια για τους ενόχους. Θέλετε και άλλο ένα εντυπωσιακό στοιχείο; Όλοι αυτοί και οι υπάλληλοί τους παρουσιάζονται από τα “ΜΜΕ” ως ευεργέτες, επενδυτές και άλλα τέτοια χαριτωμένα…Τα φιλιά και την αγάπη μας στις Γκρέτες (θηλυκές και αρσενικές) όλου του κόσμου, καθώς και στους “διεθνείς οργανισμούς”. Το πάνε καλά το έργο. Και έχουν και θαυμαστές…Σοφόν το σαφές ή μήπως όχι;”

Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο που ακολουθεί

https://analyst.gr/2020/04/30/i-elit-ton-elit/