Χορωδία Ορφέας: Μουσική εκδήλωση με όμορφα ελληνικά τραγούδια, στην Πολιτιστική Στέγη.

Nea2day.comEVENTS, ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Μια πολύ όμορφη μουσική εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι παρευρέθηκαν σήμερα στην Πολιτιστική Στέγη. Η χορωδία Ορφέας υπό την καθοδήγηση του Μαέστρου Rolando Pomo και με την συνοδεία του πιανίστα Johan Sandback, μας ταξίδεψε σε άλλες εποχές, νοσταλγικές και πιο ρομαντικές, μέσα απο πολύ αγαπημένα τραγούδια, που λίγο πολύ όλοι τα έχουμε τραγουδήσει.

«Τα αηδόνια στην Ιθάκη», «Αν ερχόσουν για λίγο», «Κοντούλα λεμονιά», «Βρέχει πάλι απόψε», «Μην τον ρωτάς τον ουρανό» ήταν μερικά απο τα τραγούδια που τραγουδήθηκαν απο την χορωδία.

Η χορωδία του «Ορφέα» ιδρύθηκε απο Έλληνες ομογενείς πρίν απο περίπου 20 χρόνια, και ήταν στην ουσία η χορωδία της Πολιτιστικής Στέγης. Στην πορεία η χορωδία ως σύλλογος πλέον απέκτησε δική της οντότητα, δίνει αρκετά φθινοπωρινά κονσέρτα με ελληνική χρειά ενώ η πιό μεγάλη της εμφάνιση ήταν το «Άξιον Εστί» στο Musikaliska Kvarteret.

Στα λίνκ που ακολουθούν μπορείτε να παρακολουθήσετε αποσπάσματα, την ομιλία του Προέδρου της Πολιτιστικής Στέγης κ. Αποστόλη Παπακώστα,

https://www.facebook.com/share/v/KK67wqr6BDApeQoC/?mibextid=KsPBc6

καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό απο την εκδήλωση.

https://www.facebook.com/share/v/iF7D8nM9Xt8K3pRS/?mibextid=WC7FNe

https://www.facebook.com/share/v/ZoXsB5UhD4KcvuwD/?mibextid=KsPBc6

https://www.facebook.com/share/v/1XaZweHSNFM6DAaQ/?mibextid=WC7FNe