Το αδιαχώρητο στην Live εμφάνιση της Γλυκερίας και της Μελίνας Ασλανίδου στη Στοκχόλμη.

Nea2day.comEVENTS, ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ/ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Μια μαγική βραδιά ήταν, η χθεσινή, στην Στοκχόλμη, με την Live εμφάνιση της Γλυκερίας και της Μελίνας Ασλανίδου, στην αίθουσα White Palace: S:ta Maria Festvåning,  στην Spånga. Μια εκδήλωση η οποία διοργανώθηκε από την εταιρία Lux Grekiska Fester.

Οι μαγευτικές φωνές των δύο ερμηνευτριών ξεσήκωσαν το κοινό, το οποίο δεν σταμάτησε να χορεύει και να τραγουδά μαζί τους. Λίγο μετά τις 22.30 οι πόρτες της αίθουσας White Palace: S:ta Maria Festvåning, άνοιξαν και την έναρξη της εκδήλωσης έκανε ο τραγουδιστής Χάρης Μακρής, με ένα ολοκαίνουργιο δικό του τραγούδι, το οποίο έδωσε την νότα για το τι επρόκειτο να ακολουθήσει.

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=1131589151608675&id=100000986317099

Στη συνέχεια ο ίδιος παρέδωσε την σκυτάλη στις μαγευτικές ερμηνεύτριες οι οποίες αφού ευχαρίστησαν τους διοργανωτές της εκδήλωσης, μαζί

https://www.facebook.com/share/v/npwDnFGcr1ZAziWj/?mibextid=KsPBc6

αλλά και ξεχωριστά η κάθε μία ανέβασαν το κέφι στα ύψη.

https://www.facebook.com/share/v/g6MzDSt5FDQs97UT/?mibextid=KsPBc6

Το nea2day.comεπισκέφθηκε λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης τις δύο καλλιτέχνιδες στο καμαρίνι τους, οι οποίες είχαν την ευγενή καλοσύνη να μας παραχωρήσουν μια μικρή ολιγόλεπτη συνέντευξη, την οποία μπορείτε να ακούσετε στο λίνκ που ακολουθεί

Δείτε στη συνέχεια φωτογραφίες από την εκδήλωση

P.S

Το nea2day.com θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Θωμά Παπαθανασίου και την Βαρβάρα Τσιριπίδου για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης αυτής.

A.Z

nea2day.com all rights reserved