18.03.2023 Ο 2ετής αποκλεισμός έληξε και ο Ντόναλντ Τράμπ επέστρεψε στο Facebook και YouTube.

Nea2day.comΔΙΕΘΝΗ

Τις πρώτες του αναρτήσεις μετά απο δύο χρόνια αποκλεισμού απο το Facebook και YouTube, έκανε χθές ο πρώην αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τράμπ. Να θυμίσουμε πως ο λόγος του αποκλεισμού του, ήταν η επίθεση που είχαν εξαπολύσει υποστηρικτές του στο Καπιτώλιο στις 06.01.2021.

Με την φράση λοιπόν «Επέστρεψα», στη σελίδα του στο Facebook και στο κανάλι του στο YouTube, επέστρεψε, ενώ την φράση του, την συνοδεύει με το βίντεο της αναγγελίας του CNN της εκλογής του στην προεδρία των ΗΠΑ το 2016 και καταλήγει με το μήνυμα «Τραμπ 2024».

«Συγγνώμη που σας άφησα να περιμένετε», λέει ο Ντόναλντ Τραμπ. Ο λογαριασμός του Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter αποκαταστάθηκε τον Νοέμβριο από τον Ίλον Μασκ, αλλά ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ δεν έχει κάνει μέχρι σήμερα κάποια ανάρτηση.

Η επιστροφή του Τραμπ στις δημοφιλείς πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, του επιτρέπει να προσεγγίσει ξανά περίπου 146 εκατομμύρια ακολούθους, ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2024 στις ΗΠΑ όπου σκοπεύει να διεκδικήσει μια νέα θητεία στον Λευκό Οίκο.