Αιφνίδιος θάνατος από ανακοπή καρδιάς, της μοναχοκόρης του Elvis Presley, Lisa Marie Presley, την Πέμπτη.

Nea2day.comEDITORIAL

Έκπληξη προκάλεσε ο αιφνίδιος θάνατος της μοναχοκόρης του Elvis Presley, Lisa Marie Presley, την Πέμπτη στο Los Angeles. Σύμφωνα με τους γιατρούς πέθανε από ανακοπή καρδιάς, έπειτα από εσπευσμένη διακομιδή της στο νοσοκομείο τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η μητέρα της Priscilla Presley, ανήγγειλε το θάνατό της με μια λιτή ανακοίνωση στην οποία έλεγε τα εξής «Με βαριά καρδιά είμαι υποχρεωμένη να μοιραστώ τη συγκλονιστική είδηση ότι η όμορφη κόρη μου Lisa Marie μας άφησε».

Η Lisa Marie Presley, ήταν μουσικός και τραγουδίστρια. Ως κληρονόμος της επιχείρησης Elvis Presley Enterprises, πούλησε το μεγαλύτερο μέρος των μετοχών της σε εταιρεία επενδύσεων και διαχείρισης κεφαλαίων το 2005.

Ως μουσικός κυκλοφόρησε τρία άλμπουμ κατά τη διάρκεια της καριέρας της. Είναι η μητέρα της ηθοποιού Danielle Riley Keough, που έπαιξε στην ταινία «Mad Max: Fury Road». Εκτός του μουσικού Danny Keough, με τον οποίο χώρισαν το 1994, είχε επίσης παντρευτεί με τον ηθοποιό Nicolas Cage, και με τον θρύλο της ποπ Michael Jackson (1994-1996).